Truls Svendsen og Charlotte Smith

Truls Svendsen om samboeren Charlotte: – Hun gir meg en følelse av at det bare er oss

Ærlighet, lojalitet, humor og talent er kvaliteter Truls Svendsen trekkes mot – både på jobb og privat. Det var også de verdiene han falt for hos samboeren Charlotte Smith i 2017.

<b>PAR I HJERTER: </b>Truls Svendsen fant kjærligheten med Charlotte Smith i 2017, og i dag har paret to døtre sammen.
PAR I HJERTER: Truls Svendsen fant kjærligheten med Charlotte Smith i 2017, og i dag har paret to døtre sammen. Foto: Svein Brimi
Publisert

Med interessante observasjoner, kreative analyser og smittende engasjement, har Truls Svendsen (51) som en del av observatørene i «Spillet» på TV 2, loset seerne gjennom det populære programmet de siste ukene.

Da vi møtte den folkekjære TV-profilen i forbindelse med premieren, var han tydelig i sin tale: Han kunne selv aldri deltatt i programmet.

– Det er jeg altfor kontrollfrik til. Dessuten går jeg rundt og tror at jeg er en menneskekjenner, men sannheten er nok at jeg er litt naiv. Jeg har en tanke om at alle bare mener godt, innrømmer Truls med et skjevt smil.

Observatør i «Spillet»

Døren står likevel på gløtt for en fremtidig realitydeltagelse – når omstendighetene tillater det.

– Jeg og samboeren har jo allerede vært med i en type reality, det vil si en sangkonkurranse hvor vi vant med en julesang («Norges nye megahit», red.anm.).

– Du skal aldri si aldri med tanke på noe i fremtiden, men det har vært slik at jeg har hatt nok å gjøre med egne produksjoner. Så har jeg også to barn og døgnet har begrenset med timer, poengterer Truls.

<b>REALITY: </b>Høsten 2021 deltok Truls og samboeren Charlotte i TV 2s sangkonkurranse «Norges nye Megahit» – og vant. Selv om tiden ikke strekker til i dag, lar han døren stå på gløtt for en realitydeltagelse i fremtiden.
REALITY: Høsten 2021 deltok Truls og samboeren Charlotte i TV 2s sangkonkurranse «Norges nye Megahit» – og vant. Selv om tiden ikke strekker til i dag, lar han døren stå på gløtt for en realitydeltagelse i fremtiden. Foto: TV 2

En av hovedingrediensene i det nyskapende programmet «Spillet», er urettferdighet.

– Urettferdighet er en av de tingene som engasjerer meg mest. Jeg er ikke en fyr som blir sint eller sur fort, men når det kommer til urettferdighet, kan jeg bli ganske engasjert. Da melder jeg meg på, og klarer ikke å holde kjeft. Er det noe som kan vippe meg av pinnen, så er det det.

– Samtidig er det viktig å huske på at dette er et spill, og meningen er at det skal være urettferdig, understreker Truls.

– Når jeg ser Danby Choi være urettferdig i «Spillet», så liker jeg ikke ham. Men det er jo jeg som er idioten, for han spiller jo bare «Spillet»!

Les også: Truls Svendsen: – Utenfor kjøkkenet er Eyvind en kjernekar

<b>OBSERVATØR: </b>I TV 2s «Spillet» fungerer Truls som en av fem observatører. – Jeg ble fanget med en gang og ble revet med av konseptet. Jeg elsket det! sier Truls. Her med Victor Sotberg, Alexandra Joner og Cathrine Fossum.
OBSERVATØR: I TV 2s «Spillet» fungerer Truls som en av fem observatører. – Jeg ble fanget med en gang og ble revet med av konseptet. Jeg elsket det! sier Truls. Her med Victor Sotberg, Alexandra Joner og Cathrine Fossum. Foto: Svein Brimi

Samboer Charlotte Smith

Selv anser han seg som ærlig, og det er også en verdi han verd- setter høyt hos andre. I møte med mennesker i både jobb og hverdag, er det noen kvaliteter han til stadighet trekkes mot.

– I tillegg til ærlighet setter jeg pris på positivitet og glede. Jeg blir også trukket mot, og fascinert av, talent og kompetanse. Jeg føler meg heldig som får jobbe med så dyktige mennesker som Cecilie Skog og Eivind Hellstrøm. Jeg henger meg bare på de beste, ler Truls hjertelig.

Det var også noen av de samme egenskapene han falt for hos samboeren Charlotte Smith (36) i 2017.

– Charlotte er veldig talentfull. Hun er både god til å synge og veldig artig – som er en bra kombinasjon. I tillegg verdsetter jeg hennes glede, humor, ærlighet og lojalitet. Hun er ekstremt lojal, og hun gir meg en følelse av at det bare er oss. Det er hun helt rå på, forteller Truls med varme i stemmen.

Les også: (+) Jeg ble besatt av å få det pent og stilig hjemme. Én dag smalt min mann hånden i bordet

<b>ÆRLIG:</b> «Spillet»-observatøren mener selv at han ikke har pokerfjes. – Du ser veldig fort om jeg lyver. Og det er selvfølgelig samboeren min som avslører meg først, forteller Truls til Her og Nå.
ÆRLIG: «Spillet»-observatøren mener selv at han ikke har pokerfjes. – Du ser veldig fort om jeg lyver. Og det er selvfølgelig samboeren min som avslører meg først, forteller Truls til Her og Nå. Foto: TV 2

Døtrene Eva og Annie

I 2019 kom datteren Eva (4) til verden og halvannet år senere gjorde Annie (3) familien komplett. Det har vært livsendrende for 51-åringen.

– Før var jeg jo glad i det gode liv som jeg omtalte som god mat og drikke. Det er jeg fortsatt glad i, men det er ikke så farlig sammenlignet med den tiden jeg får henge med barna.

– Å være en god pappa for jentene mine er min viktigste prioritering. Å bli pappa er det er det feteste jeg har opplevd i hele mitt liv, stråler den dedikerte tobarnspappaen.

Finalen i «Spillet» sendes på TV 2 søndag kl. 20.00.


Denne saken ble første gang publisert 10/05 2024.

Les også